Joukkue lähdössä Sofiaan. Kuvat J. Mantere
Miikka odottaa vuoroaan. Kuvat J. Mantere
Suomen joukkueen lipunkantajana Miikka. Kuvat J. Mantere
Suomen joukkue. Kuvat J. Mantere

Karaten Nuorten EM-kisat käytiin 17.-19.2.2007 Bulgarian Sofiassa. Nuorten EM-mitaleista kilpailtiin karatessa nyt 44. kerran. Kisoihin on ennakkoon ilmoittautunut 1204 kilpailijaa 50 eri maasta, jotka kilpailevat 37 eri sarjassa. Suomesta mukaan lähti 14 urheilijaa valmentajineen. Ylöjärveltä mukana Miska ja Miikka Salonen

Miikka otteli kadettien U16 -70 kiloisten sarjassa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli Italian Simene Gazze. Miikka voitti ottelun 6-0. Seuraavalla kierroksella vastaan tuli Slovakian Daniel Bagita. Miikka hävisi ottelin niukasti 2-0. Bagita meni semifinaaleihin asti, mutta hävisi viimeisen ottelun ennen finaalia, joten Miikalle ei mahdollisuutta keräilyihin.

Junioreiden U18 -61 kiloisten sarjassa otteli Miska Salonen. Miskalle vastaan tuli Georgian Vitali Kucherenkon. Georgian poika vei tiukassa taistossa voiton 4-2 ja haaveet keräilyihin pääsemisestä kariutuivat niinikään Vitalin tippuminen semifinaalivaiheeseessa.