Kannustamassa
Finaali alkamassa
Miska kultaa -61 kg sarjassa

Ishoj-Cup Tanska 24.-26.2.2017

Helmikuun viimeisenä viikonloppuna käytiin Tanskassa Ishoj-cup. Kilpailuihin osallistui 650 kilpailijaa 13 eri maasta.  Suomesta kilpailuihin osallistui 71 suomalaista karatekaa.  Ylöjärveltä mukana oli Miska ja Miikka Salonen.

Miikka aloitti urakkansa lauantaina. Ensimmäisenä vastaan tuli Tanskan Mikkel Bogelund. Mikkel voitti Miikan niuksasti 1-0. Mikkel voitti koko sarjan, joten Miikalle aukesi tie keräilyihin. Seuraavassa ottelussa vastaan tuli Norjan Swan Diyako. Miikka voitti Swanin ja pronssiottelussa vastaan tuli Tanskan Lehbert Malthe. Malthe vei ottelun, joten Miikalle sijoituksena viides sija.

Miska otteli sunnuntaina junioreiden alle 61 kiloisten sarjassa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli Tanska Hansen Nicky. Miska vei ottelun 5-2. Miskalle seuraavaksi vastaan tuli Ruotsin Elliot Tjärndtröm. Elliot otti ensimmäisen pisteen, Miska tasoitti pian sen jälkeen, mutta uuden säännön mukaan Elliotilla on ensimmäisen pisteen etu, joten Miskalla oli tarve saada piste voittoon. Viimeisellä sekunnilla Miska sai tarvittavan pisteen vieden ottelun 2-1. Finaalissa vastaan tuli Skotlannin Josh Burns. Miska vei ottelun 7-0, voittaen sarjasta kultaa.

Miska oli myös mukana Hämeenlinnan joukkueessa varamiehenä. Hämeenlinnan joukkue voitti kullan. Joukkueessa otteli Niko Mantere, Tuomas Suur-Inkeroinen sekä Björn Kulovuori.