Ylöjärven kisaajat Lauri, Luukas, Veeti, Miikka, Miska ja Nuutti
Luukas hopeaa kumitesta
Lauri, Veeti ja Luukas
U 16 + 65kg Miikka kulta, Johannes hopeaa ja Sisu pronssi
U 18 -68kg Miska kulta, Nuutti hopeaa ja Touko pronssi

Kirkkonummen karate Open käytiin 21.10 Kirkkonummen väestösuojassa. Ylöjärveltä kilpailemaan lähti kuusi kilpailijaa, valmentajina Tero ja Teea sekä hyvä joukko vanhempia kannustusjoukoissa. Osallistujia oli mukana 18 eri seurasta.  Kilpailu kuului Suomen-Cupin kilpailuihin. Kirkkonummen kilpailut olivat Cupin neljäs kilpailu. Seuraava Suomi-Cupin kilpailu käydään Porissa.

Kilpailut aloittivat alle 12 vuotiaiden kumitesarjoilla. Alle 12-vuotiaiden kevyemmässä painoluokassa kilpaili Veeti Luoma ja Lauri Heinonen. Molemmat pojat kärsivät tappion ensimmäisellä kierroksella ja pienten sarjassa ei käyty keräilyitä, joten molempien matsit olivat matsattu. Luukas Nummela otteli alle 12-vuotiaiden raskaammassa sarjassa. Ensimmäisen ottelun Luukas voitti Mäntsälän karaten Santeri Saimia vastaan. Finaalissa vastaan tuli Porin Sami Järvenpää. Sami oli tällä kertaa parempi, joten hopeaa Luukakselle.

Alle 12-vuotiaiden katasarjassa otteli Luukas, Lauri ja Veeti. Lauri pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Veeti ja Luukas karsiutuivat ensimmäisellä kierroksella. Lauri hävisi semifinaalissa Lohjan Aapo Lindgreenille ja sarjasta pronssi.

Alle 16-vuotiaiden +65 kiloisten kumitesarjassa otteli Miikka Salonen. Miikka voitti ensimmäisellä kierroksella 9-0 Mäntsälän Sisu Ågrenin. Finaalissa vastaan tuli Sportkaraten Johannes Korpela. Ottelu oli tiukka, mutta Miikka otti voiton pisteillä 3-1.

Alle 18-vuotiaiden -68 kiloisten sarjassa otteli Nuutti Vuori ja Miska Salonen. Miska meni suoraan toiselle kierrokselle. Nuutti otteli ensimmäisen ottelun Espoon Cedric Collianderia vastaan. Nuutti voitti ottelun 8-0. Toisella kierroksella vastaan tuli Sipoon Tom von Schanz. Nuutti voitti ottelun niin ikään 8-0 ja meni finaaliin. Miskalle vastaan tuli Espoon Touko Teittinen. Miska voitti ottelun 9-0 mennen Nuutin seuraksi finaaliin. Finaalissa Miska voitti Nuutin lukemin 8-0.