KATA 10-11 POJAT ALEMMAT VYÖT
1. Veeti Luoma
2. Tuomas Rekola
3. Juho-Max Vuorio ja Kaspar Kaunismäki
KATA 10-11 POJAT ALEMMAT VYÖT 1. Veeti Luoma 2. Tuomas Rekola 3. Juho-Max Vuorio ja Kaspar Kaunismäki
KUMITE U16 POJAT +63KG 1. Johannes Korpela 2. Miika Salonen 3. Eetu Tuovinen

Ylöjärveltä kilpailemaan lähti kuusi kilpailijaa valmentajineen. Karhukarate kilpailut olivat Suomi Cup:n viides ja viimeinen osakilpailu.  Alle 18 vuotiaiden Suomi Cupin voitti Miska Salonen ja alle 16 vuotiaiden sarjassa jaetulle ykkössijalle tuli Miikka Salonen.

Kilpailut aloittivat alle 12 vuotiaisen alempien vyöarvojen katasarja. Kilpailuihin osallistui Luukas Nummela, Lauri Heinonen ja Veeti Luoma. Luukas ja Lauri tippuivat heti ensimmäisellä kierroksella ja kun keräilyitä ei käyty, niin poikien ottelut jäivät yhteen otteluun. Veeti meni suoraan toiselle kierrokselle. Veetille tuli ensimmäisessä ottelussa vastaan Porin Kasper Kaunismäki. Veeti voitti ottelun 2-1. Finaalissa vastaan tuli Kuopion Tuomas Rekola. Veeti voitti kullan lipuin 2-1.

Kumitessa Lauri, Luukas ja Veeti hakivat tärkeää kokemusta alle 12 vuotiaiden kumitesarjasta.

Miikka Salonen otteli alle 16 vuotiaiden yli 63 kiloisten sarjassa. Ensimmäisenä vastaan tuli Lohjan Miikka kulmala. Miikka Salonen vei ottelun tuloksin 4-1. Seuraavaksi vastaan tuli Porin Servo Kouichi. Miikka voitti ottelun tuloksin 8-0. Finaalissa vastaan tuli Sporkarate.fi:n Johannes Korpela. Tiukka ottelu päättyi 3-3, mutta ottelun vei Johannes ensimmäisen pisteen edun turvin, joten Miikalle sarjasta hopeaa.

Nuutti Vuori ja Miska Salonen otteli alle 18 vuotiainen -68 kiloisten sarjassa. Sarja käytiin poolina, joten siinä kaikki kilpailijat ottelevat toisiaan vastaan. Miska voitti kaikki ottelunsa, ensimmäisen 9-1, toisen 4-1 ja kolmannen 5-0. Nuutin päivä ei ollut tänään. Nuutille kokemusta tästä sarjasta tällä kertaa.