SM-kisat 2012, Tampere

29.3.2012

Karaten Suomen mestaruuksista oteltiin viikonloppuna 24-25.3.2012, Pyynikin palloiluhallissa Tampereella. Kilpailuun osallistui yhteensä noin 140 suomalaisen karaten kärkinimeä.

SM-kilpailu oli myös yksi tärkeimmistä näyttöpaikoista kevään arvokisapaikkoja jaettaessa. Huhtikuun puolessa välissä otellaan PM-kilpailut Ruotsissa.

Seuramme kisaajat esiintyivät jälleen varsin mukavasti. Jimi Helin voitti sarjansa kadetit 70kg. Martti Tyrkkö sijoittui toiseksi sarjassaan kadetit -52kg. Katassa Martti sijoittui kolmanneksi. Jännittävin sarja oli tälläkertaa kadettien -57kg sarja. Hyviä otteluita nähtiin, jännitystä riitti eikä pikku kolhuiltakaan vältytty. Sarjassa toiseksi otteli Matti Tammivuori ja pronssille Teemu Simola.

Matti, Martti ja Jimi lähtevät kisaamaan PM-kisoihin ruotsiin 14.4 !