Kuntokamppailu

KUNTOKAMPPAILU

 

Kuntokamppailu on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille ja miehille, jotka ovat kiinnostuneita tehokkaasta kuntoilusta ja kamppailu-urheilusta.

Kuntokamppailu on karatesta kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät kamppailulajien monipuolisuus ja kuntoliikunta. Kuntokamppailu muistuttaa kuntonyrkkeilyä, mutta lisänä käytämme karatesta tuttuja tekniikoita kuten potkuja sekä polvi- ja kyynärpäätekniikoita.

Harjoituksissa kehitetään mm. liikkumista, nopeutta, liikkuvuutta, kestävyyttä ja koordinaatiokykyä. Samalla opit myös kamppailulajeissa käytettäviä lyöntejä, potkuja, torjuntoja ja niiden yhdistelmiä.

Kuntokamppailu ei vaadi aiempaa kokemusta kamppailulajeista vaan harjoitukset sopivat sekä aloittelijoille että lajia jo harrastaneille.

Harjoitukset pidetään omalla 100m2 salillamme Elovainion Ilossa. Varusteiksi sopivat sisäliikuntavarusteet. Harjoittelemme paljain jaloin. Omat karate-, nyrkkeily- tms hanskat ovat hygieniasyistä hyvä tuoda itse mukana.  Aloittaa voit myös ilman näitä varusteita. Seurallamme on jonkin verran suojia lainaksi.  Harjoitusten vetäjinä toimivat seuramme/karateliiton kouluttamat ohjaajat.

Harjoituksissa tekniikat tehdään yksin tai parin kanssa pistareihin, potkutyynyihin ja säkkeihin. Nämä yhdistetään lihaskuntoharjoitteisiin. Harjoittelu on turvallista ja ilman kontaktia.

Kuntokamppailu on hauska ja energinen tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista.

 

LÄHDE MUKAAN JA KAMPPAILE ITSESI KUNTOON!