Sipoon kisat 13.10.2012

17.10.2012

Karatekoja kisaamassa Sipoon kansallisissa Juniorikilpailuissa.

Neljä Ylöjärven Shotokanin nuorta karatekaa osallistuivat Sipoossa järjestettyyn kansalliseen junioriturnaukseen lauantaina 13.10. Kotiin tuomisena pojilla oli kulta, hopea ja pronssi. Seurasta oli mukana myös tuomarina Tero Rajala ja valmentajana Mika Tyrkkö. Sipoon kilpailuihin osallistui 115 kilpailijaa.

Kilpailut alkoivat meidän seuran osalta 10-11 -vuotiaiden katasarjalla. Sarjassa kilpaili Kitt Wall ja Miikka Salonen. Kumpikin voitti ensimmäisen parinsa, mutta seuraava pari pudotti heidät pois mitalitaistoilta.

12-13 –vuotiaiden sarjassa kilpaili Jimi Landström ja Miska Salonen. Jimin kilpailu loppui lyhyeen kun hän hävisi omalle parillensa. Jimin tiputtanut Samu voitti koko sarjan. Kilpailuissa ei käyty keräilyeriä lainkaan, mikä katkaisi Jimin tien heti ensimmäisellä kierroksella. Miska voitti kaksi ensimmäistä pariaan, mutta finaalissa hävisi parillensa saaden sarjasta hopeaa.

Kumite-sarjat olivat seuraavaksi. 10-11 –vuotiaiden pienemmässä painoluokassa kilpailivat Kitt ja Miikka. Kitt otteli tasatuloksen parinsa kanssa, mutta hävisi tuomareiden lippuäänestyksen niukasti 3-2. Miikka voitti ensimmäisen ottelunsa 6-0, mutta seuraavan hävisi niukasti yhdellä pisteellä, saaden kuitenkin pronssimitalin.

12-13 –vuotiaiden pienemmässä painoluokassa Miska otteli itsellensä kullan. Kaikki Miskan ottelut päättyivät 8-0 ennen otteluajan päättymistä.