Jimi Helin junior open kumite hopea
Otto-Ville kadettien +70kg kumite prossi
Miikka alle 14 -55kg kumite hopea
Jimi Landström kadettien kata pronssi

Kauden avauskilpailut Tampereella Kilpailu kauden avasi Finnish Open Cup Tampereella 13-14.9. Ylöjärveltä kilpaikuihin osallistui kuusi kilpailijaa. Jimi Helin aloitti ylöjärveläisten ottelut ainoana lauantaina. Kumitessa -76 kiloisten sarjassa heti ensimmäisen ottelun hän häivisi tasapelin lippuäänin. Keräilyissä Jimi voitti meolmmat ottelunsa, voittaen samalla pronssin. Jimi otteli myös avoimissa voittaen kolme otteluaan. Finaalissa hän hävisi ruotsalaiselle vastustajalleen niukasti 2-1, joten hopeaa siitä sarjasta. Sunnuntaina oli muiden vuoro otella. Jimi Landström ja Jimi Lehtonen ottivat osaa katan kadettien sarjaan. Pronssiottelussa ottelivat vastakkain Landström ja Lehtonen. Pronssin voitti Jimi Lansdtröm. Kumitessa alle 14 vuotiaiden -55kg sarjassa Miikka Salonen voitti kaksi ensimmäistä otteluaan. Finaalissa vastaan tuli Rajakylän Johannes Korpela, jolle Miikka hävisi luvuin 5-1. Kadettien sarjassa -52 kiloisten sarjassa oli vain kaksi osallistujaa. Miska Salonen voitti Renshin-kanin Eetu Tuovisen 36 sekunnissa 9-0. Otto-Ville Tuli otteli kadettien +70 kiloisten sarjassa. Otto-Ville otteli pronssiottelun Tapanilan erä Roope Rundelia vastaan , voittaen pronssin.