Tallin International Open Tournament 2014

14.10.2014

Jimi ja Miska

Lokakuun kymmenentenä päivänä järjestettiin Virossa perinteinen karatekilpailu. Kilpailuissa oli n. 250 kilpailijaa viidestä erimaasta. Ylöjärveltä kilpailuihin lähti Jimi Helin ja Miska Salonen.

Ensimmäisenä vuoron sai Miska. Kaavio oli Miskalle suosiollinen ja hän meni suoraan toiselle kierrokselle. Ensimmäisen ottelun Miska voitti ja seuraava olikin finaali ottelu. Miska johti finaalia 6-3, mutta kovien otteiden takia Miska lensi varotuksilla ulos ja Valko-Venäläinen voitti ottelun.

Jimi otteli junioreiden -76 kg sarjassa. Ensimmäisessä ottelussa Jimiä vastaan tuli hänelle tuttu taistelupari. Jimi hallitsi ottelua, mutta hävisi sarjan voittaneelle Virolaiselle, mennen pronssiotteluun. Kilpailuiden järjestäjä päätti viimehetkellä, että sarjassa jaetaan kaksi pronssia, joten ottelua ei tarvittu enää erikseen käydä, Jimin saaden näin ollen pronssi.