KokoroCup 24.1.2015

26.1.2015

Kauden avasi Hämeenlinnassa järjestettävä Kokoro Cup. Kilpailuihin oli ilmoittautunut yli 100 kilpailijaa 21 eri seurasta. Ylöjärveltä kilpailuihin lähti yksitoistakilpailijaa valmentaja Tero Rajalan luotsatessa heitä.
Ensimmäisenä käytiin alle kaksitoistavuotiaiden sarjat. Heti aamusta oli katasarjojen vuoro. 10-11 vuotiaiden alempien vyöarvojen sarjan Otso Järvinen. Kokemusta otti alle 12-vuotiaiden kata sarjoista Joni Lehtonen, Joel Lehtonen ja Joel Lehtonen. Ottelut aloittivat pyykkipoika ottelut. 8-9-vuotiaiden sarjassa otteli Kristo Valkila ja Leo Lehtonen. Leo ensikertalaisena taisteli itsensä finaalin, otellen hopean. Otteluissa olivat myös Eemeli Stenberg, Joni Lehtonen, Otso Järvinen, Joel Lehtonen jääden tällä kertaa palkintosijoitusta.
Puolenpäivän jälkeen alkoi yli 12-vuotiaiden sarjat. Kadettien kata sarjaan osallistui Jimi Lehtonen, Miska Salonen ja Jimi Landström. Tiukkien otteluiden jälkeen Jimi Lehtonen koki tappion finaalissa, otelleen hopeaa ja Jimi Landström otteli pronssiottelussa pronssin.
Kumiten aloitti Miikka Salonen 12-13- vuotiaiden -54 kiloisten sarjassa. Miikka voitti ensimmäisen ottelun, mutta hävisi niukasti seuravan ottelunsa, mennen kuitenkin pronssiotteluun ja otelleen pronssin.
Miska Salonen otteli kadettien -57 kiloisten sarjassa. Finaalin Miska hävisi niukasti 0-2, saaden hopeaa sarjasta.
Junioreiden Otto-Ville Tuli otteli pronssin arvoisesti +68 kiloisten sarjassa.