Ishøj Kumite cup, 21.-22.2.2015

19.3.2015

Miska Pronssia kadetit -57 kg
Miska Pronssia kadetit -57 kg

Ishøj Kumite cup, 21.-22.2.2015

 

Ylöjärveltä lähti kaksi kilpailijaa Tanskaan. Kilpailut järjestettiin Kööpenhaminan lähellä Ishoji:ssa. Kilpailuihin osallistui liki 500 kilpailijaa 11 eri maasta. Kilpailut käytiin kaksi päiväisinä. Lauantaina olivat vuorossa kadetit ja vanhemmat ja sunnuntaina alle 14-vuotiaat.

Miska ja Miikka Salonen lähtivät ensikertalaisina matkaan. Lauantaina oli Miskan vuoro aloittaa. Miska kävi kovan ottelut tanskalaista vastaan. ottelu päättyi tasapeliin, joten tuli lippuäänestys, jonka Miska hävisi. Ottelun voittaja voitti sarjan, joten Miskalle aukesi tie keräilyihin. Seuraavakin ottelu oli tanskalaista vastaan. Sen Miska voitti. Pronssiottelun Miska kävi saksalaista vastaan voittaen hänet ja voittaen samalla pronssin.

Miska osallistui myös Nurmijärven joukkueeseen yhdessä Tuomas Suur-Inkeroisen kanssa. Kahdestaan he selvittivät tiensä pronssille asti.

Sunnuntaina oli Miikan vuoro. Miikan sarjassa oli parikymmentä kilpailijaa. Miikka voitti kaksi ensimmäistä otteluaan tanskalaisia vastaan, mutta kolmannelle hän hävisi. Voittaja ei mennyt finaaliin, joen Miikan ottelut päättyivät.