Miska nurmijärven joukkueessa voittamassa nurmijärvelle kultaa
Otto
Otto

Karatesta viisi mitalia Ylöjärvelle

Karaten Finnish Open käytiin pyynikin palloiluhallilla lauantaina 12.9. Kilpailijoita paikalla oli yli 200 kuudesta eri maasta. Ylöjärven Shotokanista lähti viisi karatekaa kilpailemaan mitaleista.

Kilpailut aloitti katasarjat. Otto Tuli katasi junioreiden sarjassa voittaen hopeaa. Otto otteli myös hopealle kumiten junioreiden -76 kiloisten sarjassa. Nuorimpana kilpailijana mukana oli Joni Lehtonen. Joni otteli alle 12-vuotioiden -35kiloisten sarjassa edeten pronssiotteluun, mutta Virolainen vastustaja vei ottelusta voiton. Jonin sijoitus oli 4. Miikka Salonen otteli alle 14-vuotiaden +55 kiloisten sarjassa. Miikka eteni semifinaaliin asti, mutta hävisi sarjan voittajalle niukasti mennen keräilyihin. Miikka voitti keräilyottelunsa edeten pronssiotteluun. Pronssiottelun hän voitti. Kadettien sarjan alle 52 kiloisten sarjassa otteli Nuutti Vuori edeten finaaliin asti. Finaaliottelun hän hävisi voittaen hopeaa. Kadettien -63 kiloisten sarjassa otteli Miska Salonen. Kilpailu käytiin poolina, joten kaikki kilpailijat ottelivat toisiaan vastaan. Miska voitti puhtaasti ottelunsa voittaen sarjastaan kullan.