Joni kumite
Joni kumite

Karhu Karate Pori

Ensimmäistä kertaa järjestetyissä Karhu karatekilpailut järjestettiin lauantaina Porissa. Ylöjärven Shotokanilta kilpailemaan lähti kuusi kilpailijaa.

Kilpailut alkavat katasarjoilla. Joni Lehtonen katasi alle 12-vuotiaiden sarjassa. Joni hävisi ensimmäisen ottelunsa, mutta pääsi keräilyihin. Ensimmäisen keräilyottelun hän voitti, mutta pronssiottelussa hän koki tappion jääden ilman mitalia. Alle 10-vuotiaiden sarjassa katasi Petri Järvinen. Hän hävisi ottelunsa ja ei päässyt keräilyihin. Otto Tuli osallistui junioreiden kataan. Ensimmäisen ottelun hän voitti ja finaalissa hän hävisi lipuin 1-4, voittaen hopeaa sarjasta.

Kumitessa ensimmäisenä ottelemaan pääsi Petri Järvinen alle 10-vuotiaiden sarjassa. Hän hävisi ottelunsa 2-3, voittaen sarjasta hopean. Alle 12-vuotiaiden sarjassa kokemusta haki Eemeli Stenberg ja Joni Lehtonen. Joni pääsi ottelemaan Tapanilan erän kumite joukkueeseen, voittaen joukkueen kanssa hopeaa. Alle 14-vuotiaiden sarjassa kilpaili Miikka Salonen. Ensimmäisen ottelun Miikka voitti 8-0. Seuraava ottelu päättyi tasapeliin, jolloin tuomarit äänestivät voittajan. Miikka vei ottelun lippuäänin 4-1. Finaalin Miikka hävisi niukasti yhdellä pisteellä 4-5, voittaen hopean sarjasta. Miikka sai vielä osallistua joukkuekumiteen Rajakylän joukkueeseen. Joukkue voitti kullan sarjasta. Kadettien sarjassa otteli Miska Salonen. Ensimmäisen ottelun hän voitti 10-0 ja seuraavan 8-0. Kolmannen ottelun Miska voitti yhdellä pisteellä. Finaalissa vastaan tuli Lahden Björn Kulovuori. Ottelu oli tasainen, mutta viimeisellä sekunnilla Kulovuori sai kolmen pisteen suorituksen voittaen Miskan tuloksella 2-3, Miskan ottaen sarjasta hopean. Otto Tuli otteli kahdessa sarjassa. Omassa sarjassaan junioreissa Otto otteli pronssin arvoisesti Viidestä ottelustaan hän häsisi yhden. Miesten avoimessa sarjassa Otto hävisi finaalin Nurmijärven Shotokania edustavaa Tuomas Suur-Inkeroista vastaan voittaen sarjasta hopeaa.