Anna naisten yli 61 kiloisten sarjassa pronssi
Anna alle 21- vuotiainen -68 kiloisten sarja pronssi
Nuutti kadettien -55 kiloisten sarjassa pronssia
Joukkue kulta

Suomen Mestaruuskilpailut

SM-kilpailut käytiin 19-20 maaliskuuta. Ylöjärvelle mitaleita tuli henkilökohtaisista sarjoista yhdeksän. Lauantaina käytiin aikuisista junnuihin ja sunnuntaina vuorossa oli kadeteista 12- vuotiaisiin. Meidän seurasta mukana kisaamassa oli viisi kilpailijaa. Otto, Anna, Miska ja Nuutti aloittivat lauantaina kisaamisen.  Tatamilla valmentajana mukana oli Timo. Markku, Kaisa, Ari ja Teea olivat toimitsijoina. Katsomossa kannustamassa oli kiva määrä niin vanhempia, sukulaisia kuin karatekamujakin.

Alle 18 – vuotiaiden junnujen sarjassa alle 55 kiloisten sarjassa otteli Nuutti Vuori hopealle. Miska otteli kultaa alle 61 kiloisten sarjassa. Otto-Ville Tuli otteli alle 21 – vuotiaiden alle 84 kiloisten sarjassa pronssille sekä alle 18 –vuotiaiden yli 76 kiloisten junioreiden sarjassa myöskin pronssille. Anna Vuori otteli naisten yli 61 kiloisten sarjassa pronssille sekä alle 21 – vuotiaiden -68 kiloisten sarjassa myöskin pronssille.

Kadettien sarjassa -57 kiloisten sarjassa otteli Nuutti Vuori hopealle. Saman ikäluokan -63 kiloisten sarjassa Miska Salonen voitti sarjansa ja Miikka Salonen otteli hopeaa -70 kiloisten sarjassa.

Otto Tuli otteli myös Nurmijärven junioreiden joukkueessa hopealle. Seuralla oli kilpailuissa myös oma kadettien joukkue jossa otteli Miikka, Nuutti ja Miska. Ensimmäisenä vastaan tuli Lohjan kamppailukeskus. Miikka voitti oman ensimmäisen ottelun, ja koska Lohjalla oli vain kaksi kilpailijaa ja Ylöjärvi vei heistä voiton. Finaalissa vastaan tuli Rajakylän joukkue. Ensimmäisenä meiltä otteli Miikka voittaen oman parinsa. Miska otteli seuraavana ja kun siitä tuli voitto, niin Nuutin ei tarvinnut enää otella, vaan Ylöjärvi vei voiton kahdella voitolla.