Nuutti pronssi
Miikka hopea
Miska hopea
Miska hopea

Kotimaisen kilpailukauden päätti Karhukaratekilpailut lauantaina 12.11. Porissa. Kilpailijoita paikalla oli noin 150 ja seuroja oli edustettuna 21. Ylöjärveltä kilpailemaan lähti kahdeksan kilpaikijaa, kaksi valmentajaa ja nippu vanhempia ja sukulaisia. Meillä oli siis hyvä kannustusjoukko paikalla.

Katassa alle kaksi vuotta harrastaneiden 10-11 vuotiaiden sarjassa ensimmäisenä oman suorituksensa aloitti Lauri Heinonen. Lauri hävisi ensimmäisen ottelunsa niukasti 2-3. Laurin voittanut koki seuraavassa tappion, joten Laurille ei mahdollisuutta keräilyihin. Samassa sarjassa katasi myös Veeti Luoma. Veeti voitti ensimmäisen ottelunsa puhtaasti 5-0. Seuraavan ottelun hän voitti niukasti 3-2, mennen finaaliin. Finaalin vei vastustaja, joten Veetille sarjasta hopeaa. Luukas Nummela katasi myös tässä sarjassa. Vastustaja voitti ensimmäisen katan ja mahdollisuutta keräilyihin ei tullut.

Yli kaksi vuotta harrastaneiden 12-13 vuotiaiden kata sarjassa otteli Joni Lehtonen. Joni koki tappion ensimmäisellä kierroksella ja mahdollisuutta keräilyihin ei tullut.

Ylöjärven Lauri, Veeti ja Topias osallistuivat joukkuekataan. Ensimmäisenä vastaan tuli Oulun joukkue. Oulun joukkueen pojat voittivat 3-2. Finaalissa vastaan tuli Kirkkonummen joukkue. Kirkkonumme vei voitoin lipuin 3-2, joten Ylöjärvelle joukkue hopeaa.

Kumiten aloitti Nuutti Vuori kadettien -60 kiloisten sarjassa. Ensimmäisen ottelun Nuutti voitti ja toisessa ottelussa tuli niukka tappio. Nuutti pääsi keräilyiden kautta pronssille.

Kadettien +60 kiloisten sarjassa otteli Miikka Salonen. Miikka voitti kaksi ottelua mennen finaaliin. Finaalissa tuli niukka 2-1 tappio Hämeenlinnan Maximillian Ollilaa vastaan. Joten Miikalle sarjasta hopeaa.

Nuutti Vuori ja Maximillian Ollila loukkaantuivat, joten he joutuivat jättämään junioreiden -70 kiloisten sarjasta tuli tynkä sarja. Miska otteli Nurmijärven Tuomas Suur-Inkeroista vastaan. Ottelu oli tasainen ja viimeisellä sekunnilla Tuomas teli pisteen arvoisen suorituksen vieden sarjasta kullan pisten 2-1.

Alle kaksi vuotta harrastaneiden 10-11 vuotiaiden sarjassa oli Ylöjärveltä kolme kilpailijaa Veeti Luoma, Lauri Heinonen sekä Luukas Nummela. Ensimmäisellä kierroksella kaikille ylöjärveläisille tuli tappio. Veeti ja Lauri pääsivät vielä keräilyiden kautta ottelemaan pronssista. Molemmille pronssia sarjasta.

Yli kaksi vuotta harrastaneiden 10-11 vuotiaiden sarjassa otteli Joni Lehtonen. Joni voitti kaksi ensimmäistä otteluaan. Kolmannessa ottelussa tuli Jonille tappio sarja voittaja Leevi Saariota vastaan. Joni pääsi keräilyihin ja otteli itselleen pronssin.

Saman ikäluokan alle kaksi vuotta harrastaneiden sarjassa otteli Topias Paattimäki. Kilpailu käytiin poolina, joten kaikki ottelivat kaikkia vastaan. Topias otteli itselleen sarjasta pronssia.