Ylärivi: Miska, Miikka, Mauri ja Nuutti Alarivi: Topias, Veeti ja Lauri
Topias kumite pronssi
Miikka kultaa
Miska hopeaa ja Nuutti pronssia

Orimattilan junioriturnaus

Orimattilan junnuturnaukseen osallistui noin 170 kilpailijaa 22 eri seurasta. Ylöjärveltä kilpailuihin lähti seitsemän kilpailijaa kannustusjoukkoineen.

Kilpailut aloittivat kata sarjat. 10-11-vuotiaiden sarjassa katasi Lauri Heinonen ja Veeti Luoma. Lauri voitti ensimmäisen katansa puhtaasti 3-0. Seuraavan katansa hän hävisi, eikä mahdollisuutta keräilyihin tullut. Veeti hävisi ensimmäisen katansa sarjan voittajalle, ja näin ollen hän pääsi keräilyihin. Keräilyissä hän kohtasi Lauri Vakkilaisen Imatralta. Veeti voitti katansa voittaen samalla sarjasta pronssia.

12-13-vuotiaiden katasarjaan osallistui Topias Paattimäki. Topiaksella kävi tuuri kun hän pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Topias voitti ensimmäisen katansa puhtaasti, mennen finaaliin. Finaalissa vastaan tuli Hämeenlinnan Toni Vainikka. Topias teki hienon suorituksen, mutta katan sääntöihin kuuluva kummarrus unohtui jännityksen keskellä ja Topiaksen suoritus hylättiin, joten hopeaa sarjasta.

Katan 14-17-vuotiaiden sarjasta kokemusta haki Mauricio Aviles.

Kumiten 10-11-vuotiaiden alle 41 kiloisten sarjassa otteli Lauri Heinonen ja Veeti Luoma. Molemmilla pojilla oli hyvää yritystä, mutta se ei tällä kertaa riittänyt etenemiseen kilpailuissa.

Kumiten 12-13-vuotiaiden alle 43 kiloisten sarjassa otteli Topias Paattimäki. Topias hävisi ensimmäisen ottelunsa sarjan voittajalle, joten hän pääsi keräilyihin, jossa vastaan tuli Oulun Eetu Latvala. Ottelu oli tiukka, mutta hienosti Topias taisteli itselleen sarjasta pronssin.

Kadettien alle 16-vuotiaiden +68 kiloisten sarjassa otteli Miikka Salonen. Sarja oli pieni ja se käytiin siten, että kaikki ottelivat toisiaan vastaan (pooli). Miikka teli tasaista työtä voittaen ottelunsa ja samalla sarjasta kultaa.

Junioreiden alle 18-vuotiaiden alle 68 kiloisten sarjassa otteli Nuutti Vuori ja Miska Salonen. Tämäkin sarja käytiin poolina. Miska voitti kaksi ottelua ja hävisi yhden ottelun sarjavoittaja Tuomas Suur-Inkeroiselle. Nuutti voitti yhden ja hävisi kaksi ottelua. Pisteet laskettua Miskalle sarjasta hopea ja Nuutille pronssi.

Saman ikäluokan +68 kiloisten sarjassa otteli Mauricio Aviles. Mauri hävisi ensimmäisen ottelun sarjavoittajalle, joten hän meni keräilyihin. Keräilyottelussa Mauri otti liikaa varoituksia ja lensi ulos ottelusta.