Tero toisen asteen kilpavalmentaja koulutus suoritettu
Miska hopeaa U21 -75
Miska kultaa, Nuutti hopeaa U18 -61
Kendo esitys

SM- kilpailut järjestettiin Tesoman palloiluhallissa huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Ylöjärveltä kilpailemaan lähti neljä kilpailijaa, valmentajaksi Tero Rajala sekä toimitsijantehtäviin Teea Salonen. Mitalitaulukossa Ylöjärven Shotokan oli pienellä joukkueellaan sijalla seitsemän.

Ensimmäisenä tatamilla otteli SM-kilpailuissa ensikertalainen Topias Paattimäki. Topias osallistui alle 14 katasarjaan, jossa oli runsaasti osallistujia. Ensimmäisen ottelun Topias hävisi sarjan voittajalle. Mahdollisuus tuli keräilyihin, mutta keräilyottelussakin oli todettava vastustaja paremmaksi.

Seuraavana tatamilla vuorossa oli Miikka Salonen otellen alle 16 vuotiaiden +63 kiloisten sarjassa. Miikka voitti ensimmäisen ottelunsa Rasmus Kiiskistä vastaan 4-0 ja seuraavan ottelunsa Kasper kuparia vastaan 9-0, mennen finaaliin. Finaalissa vastaan tuli Lohjan Miikka Kulmala. Ottelu oli tasainen, mutta Salosen Miikka vei ottelun voittaen sarjasta kultaa.

Miikka otteli vielä alle 18 vuotiaiden +68 kiloisten sarjassa. Ensimmäinen ottelu oli tiukka ja päättyi tasapisteisiin. Ottelu meni lippuäänestykseen, jonka Miikka hävisi, mennen pronssiotteluun. Pronssiottelun Miikka hävisi Lahden Björn Kulovuorelle.

Miska Salonen ja Nuutti Vuori ottelivat alle 18 vuotiaiden -61 kiloisten sarjassa. Sarjassa oli kolme kilpailijaa. Miska voitti puhtaasti molemmat ottelunsa voittaen sarjasta kultaa. Nuutille sarjasta pronssia.

Miska otteli vielä alle 21 vuotiaiden alle 75 kiloisten sarjassa. Ensimmäisen ottelun Miska voitti selvästi 7-1 mennen finaaliin. Finaalissa vastaan tuli Rajakylän Jani Karkkulainen. Miska hävisi ottelun, voittaen sarjasta hopeaa.