U10 kumite avoin sarja pronssi Miska Vastamäki
U12 +42kg, Luukas hopea
U12 katan B-sarja kulta Veeti ja hopea Luukas
U18 +68 kg Miikka hopea
U18 -61 Miska Salonen kulta

Karaten kotimaisen kilpailukauden avasi Hämeenlinnassa käytävä Tawastia Open. Tawastia Open on ensimmäinen Karaten Suomi-Cupin osakilpailu. Ylöjärveltä kilpailemaan lähti seitsemän kilpailijaa. Pieni joukkueemme oli kokonaistuloksissa hienosti sijalla 3.

Päivän ensimmäisistä kilpailusuorituksista vastasi Veeti Luoma ja Lauri Heinonen, kisaten poikien alle 12-vuotiaiden -42 kiloisten sarjassa. Veetillä kävi arpaonni ja hän pääsi suoraan toiselle kierrokselle ja toisen ottelun hän voitti 3-0, mennen finaaliin. Samassa sarjassa otteleva Lauri voitti ensimmäisellä kierroksella vastustajansa 7-0 ja toisella kierroksella vastustaja kaatui luvuin 2-0. Finaalissa vastakkain oli Veeti ja Lauri. Tuloksen ollessa Veetille 5-0, Veeti lähti lyömään ja Lauri tuli vastaan. Lauria osui sen verran pahasti, että ottelu keskeytettiin ja Veeti voitti ottelun.

Seuraavassa sarjassa tulikasteen sai ensikertalainen Miska Vastamäki. Miska otteli alle 10-vuotiaiden avoimessa sarjassa. Ensimmäisen ottelun Miska voitti hienosti 4-2. Seuraavassa ottelussa tuli tappio pistein 3-1. Vastustaja meni finaaliin, joten Miskalle avautui mahdollisuus keräilyihin. Keräily- ja pronssi ottelu päättyi tasan 2-2, mutta Miska Voitti pronssin senshun, ensimmäisen pisteen turvin.

Alle 12-vuotiaiden +42 kiloisten sarjassa otteli Luukas Nummela. Ensimmäisen ottelun Luukas voitti 2-0, mennen finaaliin. Finaalissa kumpikaan ottelija ei saanut pisteitä, joten ottelu ratkaistiin lippuäänestykseen. Vastustaja vei ottelun nimiinsä lipuin 5-0, joten Luukakselle sarjasta hopea.

Alle 12-vuotiaiden alle kolmevuotta harrastaneiden kata sarjassa otteli Luukas ja Veeti. Luukas pääsi suoraan finaaliin ja Veeti otteli ensimmäisen ottelunsa voittaen sen lipuin 2-1, mennen Luukaksen seuraksi finaaliin. Finaalin Veeti voitti lipuin 3-0.

Alle 18-vuotiaiden -61 kiloisten sarjassa otteli Miska Salonen. Sarja käytiin poolina, jossa kaikki kilpailijat ottelevat toisiaan vastaan. Miska voitti molemmat ottelunsa, voittaen sarjasta kultaa.

Saman ikäluokan +68 kiloisten sarjassa ottelu Miikka Salonen. Ensimmäisessä ottelussa ei tullut pisteitä ja voittaja selvisi lippuäänestyksellä. Miikka vei ottelun lipuin 4-1, mennen finaaliin. Finaalissa vastaan tuli Hämeenlinnan Maximillian Ollila, hän vei ottelun nimiinsä 5-0, joten Miikalle sarjasta hopea.

Alle 18-vuotiaiden -68 kiloisten sarjassa otteli Nuutti Vuori. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Miikka Kulmala. Nuutti voitti ottelun 2-0, mennen finaaliin. Finaalissa vastaan tuli Jami Kulmala. Nuutti voitti ottelun 1-0 voittaen sarjasta kultaa.