Tallinn Bulldog 2019

3.3.2019

Tero ja pojat
Tero ja pojat
Miikka U 18 -76kg sarjasta pronssi
Miikka U 18 -76kg sarjasta pronssi
Miska kulta ja Nuutti pronssi U21 -67kg sarjasta
Miska kulta ja Nuutti pronssi U21 -67kg sarjasta

Tallinn Bulldog 2019

Talinn Bulldog kilpailut käytiinKalev sporthall Tallinnassa. Paikalla oli 290 karatekaa 8 eri maasta ja seuroja oli edustettuna 30. Ylöjärveltä kilpailemaan lähti kolme karatekaa, valmentaja sekä kannatusjoukko.

Alle 21-vuotiaiden -67 kg yhdistetyssä sarjassa otteli Miska Salonen ja Nuutti Vuori. Nuutti Vuori pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella Nuutille vastaan tuli Venäjän Hiro Aleksandr. Nuutti aloitti ottelussa pisteiden oton saaden samalla itselleen ensimmäisen pisteen edun. Vastustaja tasoitti ottelun, mutta Nuutilla oli ensimmäisen pisteen etu ja tasatuloksella sen edun saaja voittaa ottelun. Viimeisellä 15 sekuntilla Nuutti teki virheen, menettäen ensimmäisen pisteen edun. Vastustaja sai vielä Nuutin tekemään neljännen virheen, jolloin Nuutti hävisi ottelun liiallisten virheiden takia viime sekunteilla. Koska kaaviossa ei ollut muita, sai Nuutti sarjasta pronssin. Miska aloitti oman urakkansa Liettualaista Tomas Balciusta vastaan.  Balcius sai otettua ensimmäisen pisteen ja sai samalla ensimmäisen pisteen edun itselleen. Hetken perästä Miska tasoitti, mutta tasoitus ei riittäisi voittoon, koska Balciuksella oli ensimmäisen pisteen etu itsellään. Miska otti seuraavan pisteen ja sen taas Balcius tasoitti. Pisteitä otettiin puolin ja toisin, mutta Miska sai otettua itselleen 5-4 johtoaseman, jonka hän piti loppuun asti edeten seuraavaan otteluun. Seuraavassa ottelussa vastaan tuli venäjän Igor Isachenkov. Miska sai otettua ensimmäisen pisteen. Miskan onnistui kahdessa uramawashigerissä eli kiertopotkussa, saaden usean pisteen etumatkan ja mennen sarjasta finaaliin. Finaalissa vastaan tuli Nuutin voittanut Venäjän Hiro Aleksandria. Ottelu oli tasaväkinen, mutta Miskan onnistui saamaan kaksi gyakuzukia eli takakäden lyöntiä, vieden sarjasta voiton tuloksella 2-0.

Miikka Salonen otteli alle 18-vuotiaiden -76 kiloisten sarjassa. Miikkaa onni suosi ja hän pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella vastaan tuli Viron Nikita Sokolov. Sokolov hallitsi todella hienosti kaatotekniikan ja sai otettua Miikasta otteluvoiton kaatojen turvin. Sokolov meni finaaliin, jolloin Miikalle tuli keräilymahdollisuus. Pronssi ottelussa vastaan tuli Venäjän Roman Perekhatov. Miikka sai otettua ensimmäisen pisteen takakäden lyönnillä. Hetken päästä Miikka onnistui kaatotekniikassa saaden lisää 3 pistettä. Roman onnistui saamaan pisteen, mutta kiri ei riittänyt ja Miikka otti sarjasta pronssin.